Welkom!

Reflr Juristen en Mediators is een gerenommeerd juridisch adviesbureau dat juridische deskundigheid combineert met een service gerichte benadering. Reflr streeft ernaar zijn cliënten te voorzien van juridische diensten tegen lage kosten, door hen in een sfeervolle omgeving eenvoudig toegang te bieden tot onze ervaren juristen.

Heeft een arbeidsconflict of een (dreigend) ontslag? Voor al uw vragen rondom uw werk of ontslag bieden wij betaalbare rechtshulp. Ook voor Mediation kunt u bij ons terecht. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor andere vragen.

Meer lezen?

Over Ons

 • Remi Triebel

  Bachelor Of Laws / Mediator

  Werkzaam bij reflr Juristen en mediators.

 • Lara Fernandes Pereira

  Mediator

  Zij heeft jaren in de jeugdzorg gewerkt. Inmiddels heeft zij een eigen coaching bedrijf waarin zij mensen begeleidt op het gebied van burn-out, rouwverwerking, mindfulness, emdr, familieopstellingen en bedrijfscoaching.

 • Reflr advocaten

  Advocaten

  Deze heren zorgen ervoor dat u in de rechtbank verdedigd wordt zoals het hoort. Alle juristen, Mediators en Advocaten eren de Reflr-code. Rechtvaardigheid, eerlijkheid, fatsoen, Liefde en respect.

 • U heeft één of meerdere problemen?

  Bel ons.

  Schroom niet en bel of mail voor een afspraak.
  Wij hebben altijd een luisterend oor voor uw problemen. Elk probleem dat u aan ons voorlegt kost u helemaal niks. Ook al zijn het er tien of meer problemen. Nog sterker. Ligt het antwoord voor de hand, dan keert u huiswaarts met de oplossing zonder dat u hiervoor hoeft te betalen.